zZzZZZzzzz trött!!!
omg vafan gör ja uppe nu?!?! sick ja borde ligga och söva!! igår var svärföräldrarna här på middag och vi bjöd på fetafylld fläskfile och potatisgratäng med rödvinssås det var förjävla gött och trevligt :D nu ligger älsklingen och söver som en stock lyllo hennne aja ja får dra en film då ska testa Harry potter and the half blood prince
ingredienser 4port
2 st fläskfilé(er)
1 kruka(or) basilika, Färsk
200 gram fetaost, Gärna wernerssons
20 st soltorkade tomater, i olja.
vitlök(ar)
salt och peppar
tillagning
1.Sätt ugnen på 175 grader. Skär bort överflödigt fett från fileen.
2. Gör ett snitt jämns med fileen. fyll med basilika,soltorkade tomater och fetaost. Gör det i den ordningen. Fäst med tandpetare.
3. Häll i smör i en ugnssäker form. Lägg i fileerna och pressa vitlök och stryk på över hela fileen.Salta och peppra.
4. sen in i ugnen i ca 45 minuter.
Servera med hasselbackspotatis, rödvinssås och en grönsallad.Glöm inte rödvinet till.
Tjao paw
ingredienser 4port
2 st fläskfilé(er)
1 kruka(or) basilika, Färsk
200 gram fetaost, Gärna wernerssons
20 st soltorkade tomater, i olja.
vitlök(ar)
salt och peppar
tillagning
1.Sätt ugnen på 175 grader. Skär bort överflödigt fett från fileen.
2. Gör ett snitt jämns med fileen. fyll med basilika,soltorkade tomater och fetaost. Gör det i den ordningen. Fäst med tandpetare.
3. Häll i smör i en ugnssäker form. Lägg i fileerna och pressa vitlök och stryk på över hela fileen.Salta och peppra.
4. sen in i ugnen i ca 45 minuter.
Servera med hasselbackspotatis, rödvinssås och en grönsallad.Glöm inte rödvinet till.
Tjao paw
Kommentarer
Trackback